Veckans Resa header

Påsken närmar sig med stormsteg

Biljetter kvar hos Norwegian i påsk

Publicerad 02 April 2009

Veckorna före och efter påskhelgen är intensiva reseperioder. Mycket är bokat men det finns fortfarande möjlighet att lämna påskkärringarna bakom sig och ta flyget ut i Europa.

På lördag kan svenskarna ta Norwegians premiärflyg från Stockholm/Arlanda till Faro och uppleva natursköna Algarve eller varför inte upptäcka den historiska staden Split i Kroatien. Från Kastrup i Köpenhamn kan man forfarande hitta billiga biljetter till storstäder som London, Edinburgh eller Prag.

Påsken närmar sig med stormsteg och många av Norwegians mest populära destinationer är fullbokade, men det finns fortfarande möjligheter att hitta biljetter till både sol och bad eller Europeiska storstäder.

- På lördag premiärflyger vi till Faro i Portugal, där finns det fortfarande biljetter kvar för 2 500 kr tur och retur för en veckas semester, säger Åsa Larsson, pressansvarig för Norwegian Sverige.

Vill man uppleva historiska och kulturella sevärdheter under påskhelgen är Kroatien ett utmärkt alternativ. En tur och retur resa till Split med avgång nu på lördag 4 april och hemresa på påskafton kan man få för 1 092 kr.

- Ett annat populärt resmål för oss svenskar är Chania på Kreta och dit kan man på lördag 4 april flyga till för endast 1 346 kr. Hemresan en vecka senare hamnar på under tusenlappen. Väljer man att resa på påskafton med retur lördagen efter ligger tur och retur biljetten på 1 785kr, fortsätter Åsa.

För svenskar i södra Sverige finns det möjlighet att hitta billiga biljetter från Köpenhamn till London onsdagen den 8 april med returresa annandag påsk, 1 559 danska kronor. Vill man hellre uppleva våren i Prag under samma dagar finns det biljetter för 1 600 kr tur och retur.

Alla prisexempel här hämtade torsdagen den 2 april 2009. Biljetterna finns på http://www.norwegian.se

Läs mer om: norwegian (9) 


del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook Google Favicon  Google LinkedIn Favicon  LinkedIn Live Favicon  Live Technorati Favicon  Technorati  Flyg till Kreta, Oslo och Warszawa

  Det ligger väldigt låga priser ute till dessa resmål på utvalda dagar. Erbjudandet gäller i två dagar. Priset gäller enkel resa inklusive skatter och avgifter.

  Publicerad 25 Maj 2009 • Läs mer>>>

  Norwegian ökar kapaciteten

  Stor efterfrågan på flygbiljetter till Malaga gör att Norwegian ökar kapaciteten från två till fem avgångar i veckan med start i maj.

  Publicerad 17 Mars 2009 • Läs mer>>>

  Flyg extra billigt i Sverige

  Det är extra billigt att flyga i mars och i april, så varför inte ta en tur till Stockholm under sportlovet? Eller prova skidåkning i Riksgränsen?

  Priser från 299 SEK. Säljperiod: Tisdag 24 feb – måndag 2 mars, resperiod: Måndag 2 mars - torsdag 30 april.

  Boka hos Norwegian.

  Publicerad 25 Februari 2009 • Läs mer>>>

  Norwegian bjuder på flygresor

  Erbjudandet gäller på plats under torsdag, fredag och lördag 5…7 februari på Norrmalmstorg i Stockholm.

  Publicerad 03 Februari 2009 • Läs mer>>>

  Till Europa från 249 SEK

  Sol och bad på Mallorca, kultur i Prag eller fotboll i Rom? I samband med sommarprogrammet expanderar Norwegian sin Stockholmsbas och lanserar sju nya destinationer till flera populära städer och semesterorter i Europa. Förutom Mallorca, Prag och Rom kommer Norwegian även att flyga till Budapest, Pula i Kroatien, Kreta och Algarve i Portugal.

  Publicerad 05 Januari 2009 • Läs mer>>>

  Norwegian öppnar ny lågprislinje

  Norwegian öppnar en ny linje från Köpenhamn till London Gatwick med två dagliga avgångar och pris från 425 SEK inklusive skatter och avgifter. Avgångstiderna passar både affärs- och privatresenärer.

  Publicerad 11 December 2008 • Läs mer>>>

  Billiga höstlovsresor

  Boka en flygresa till höstlovet nästa vecka. Varför inte flyga med Norwegian och hälsa på familj och vänner i Oslo för endast 350:- enkel resa inklusive skatter och avgifter? Vi har även lagt ut extra många biljetter till lågt pris till destinationer som Kiruna, Luleå, Umeå och Köpenhamn. Letar du efter ett varmare alternativ lite längre fram kan vi tipsa om Gran Canaria där vi nu erbjuder biljetter fr 974:-. Eller varför inte flyga till Franska Rivieran och Nice fr 499:-?

  Boka direkt hos Norwegian.

  Publicerad 22 Oktober 2008 • Läs mer>>>  Lägg till en kommentar

  Det går inte att kommentera detta inlägg.

Snabblänkar

Erbjudanden

Resenyheter

Populärt just nu

Annons

Copyright 2005-2009 Veckans Resa, Resetips. All rights reserved.